Thursday, January 7, 2016

VIDEO! Radončić: Bošnjaci su ’92. od BiH htjeli napraviti muslimansku državicu



Tvrdeći da je Armija RBiH bila islamizirana, Naručilac pisanih i nekih drugih djela opet je uvrijedio patriote Bosne i Hercegovine, šehide i pale borce. Bio je to pokušaj stvaranje muslimanske državice – tvrdili su iz Uvrnutog tornja, prozivali su i satanizirali mnoge oficire naše armije, a nebrojeni su bošnjački prvaci u političkom, privredom, kulturnom i ostalim miljeima koji su u ovom ozloglašenom glasilu nazivani kriminacima, naručiocima ubistava, vođama mafije…

U gostovanju na televiziji “Pink” Radončić jasno pokazuje da su mu problem šačica dobrovoljaca iz muslimanskih zemalja, a ne silne zvjeri koje su pregazile Drinu da bi klali bošnjačku i hrvatsku djecu, žene i goloruke, da bi njma punili masovne grobnice, uz to rušili džamije. Radončić kao da želi opravdati agresiju na BiH pa u svom intervjuu opet tvrdi da su Bošnjaci 1992. htjeli napraviti muslimansku državicu od BiH. Čak se i ozloglašeni Milorad Dodik poklonio žrtvama genocida u Srebrenici! Zaista bi djelovanje Naručioca Radončića u lijepoj BiH, kako smo to jednom i detaljno potkrijepili u tekstu “Kada bi Karadžić imao novine i političku partiju kome bi bio konkurencija?” , potpisao najveći zločinac ovih prostora, osnivač SDS.

Srećom pa su Radončić i njegovi medijski sateliti poraženi, opada im publicitet i tiraž, a proporcionalno i utjecaj. Narod je otvorio oči. Čak se Radončić ne smatra ni liderom opozicije, kako sebe lažno predstavlja. Iz političkih pomjeranja tokom izbora vlasti u BiH, vidjeli smo da je Nermin Nikšić prvi čovjek u opozicionom bloku.



Reklame

0 comments:

Post a Comment